Ramona strugariu

Table

Ramona Strugariu - O prezență puternică în Parlamentul European

Ramona Strugariu este o politiciană română care a devenit cunoscută pentru activitatea sa în Parlamentul European. Ea este membră a Grupului Renew Europe È™i face parte din mai multe comisii È™i delegaÈ›ii importante.

Ramona Strugariu

Biografie

Ramona Strugariu s-a născut în România È™i a absolvit Facultatea de Drept. Ea È™i-a început cariera ca avocat È™i a lucrat în domeniul drepturilor omului È™i al justiÈ›iei penale. ExperienÈ›a sa în domeniul juridic a contribuit la dezvoltarea unei viziuni clare asupra problemelor sociale È™i politice È™i la dorinÈ›a de a aduce schimbări pozitive în societatea românească È™i europeană.

Obiective

Ramona Strugariu are ca obiectiv principal promovarea valorilor europene È™i apărarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor. Ea luptă pentru transparență, integritate È™i o guvernare responsabilă. De asemenea, se implică activ în combaterea corupÈ›iei È™i a abuzurilor de putere.

Parlamentul European

Ramona Strugariu este membră a mai multor comisii È™i delegaÈ›ii în Parlamentul European. Acestea includ:

  • Comisia pentru libertăți civile, justiÈ›ie È™i afaceri interne (LIBE): Această comisie se ocupă de protecÈ›ia drepturilor fundamentale, justiÈ›ie È™i securitate în Uniunea Europeană.
  • Comisia pentru control bugetar (CONT): Această comisie are rolul de a verifica modul în care Uniunea Europeană utilizează fondurile sale È™i de a preveni fraudarea acestora.
  • Comisia pentru afaceri externe (AFET): Această comisie se ocupă de relaÈ›iile externe ale Uniunii Europene È™i de politica externă.
  • Comisia pentru petiÈ›ii (PETI): Această comisie primeÈ™te petiÈ›iile cetățenilor È™i investighează încălcările drepturilor acestora.
  • DelegaÈ›ia la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova (D-MD): Această delegaÈ›ie se ocupă de relaÈ›iile dintre Uniunea Europeană È™i Republica Moldova.
  • DelegaÈ›ia la Adunarea Parlamentară Euronest: Această delegaÈ›ie promovează cooperarea între Uniunea Europeană È™i țările Parteneriatului Estic.
  • Intergrupul pe anticorupÈ›ie: Acest grup de lucru se concentrează pe combaterea corupÈ›iei È™i promovarea transparenÈ›ei în cadrul Uniunii Europene.

Evenimente È™i activitate în România

Ramona Strugariu se implică activ în evenimente È™i activități în România, unde îÈ™i reprezintă alegătorii È™i îÈ™i promovează valorile È™i obiectivele politice. Ea participă la dezbateri, conferinÈ›e È™i întâlniri cu cetățenii pentru a înÈ›elege mai bine problemele cu care se confruntă È™i pentru a le oferi sprijinul necesar.

Media și comunicare

Ramona Strugariu contribuie la dezbaterile publice prin articole, comunicate de presă È™i editoriale. Ea este prezentă în mediul online È™i pe reÈ›elele de socializare, unde îÈ™i împărtășeÈ™te opiniile È™i actualitățile legate de activitatea sa politică.

Transparență și integritate

Ramona Strugariu pune mare accent pe transparență È™i integritate în activitatea sa politică. Ea este preocupată de modul în care sunt cheltuiÈ›i banii publici È™i se străduieÈ™te să fie un exemplu de responsabilitate È™i etică în politica europeană.

Echipă și colaborare

Ramona Strugariu lucrează cu o echipă dedicată È™i profesionistă, care o sprijină în activitatea sa în Parlamentul European È™i în România. Ea colaborează cu alÈ›i politicieni È™i organizaÈ›ii pentru a promova interesele cetățenilor È™i pentru a aduce schimbări pozitive în societate.

Concluzie

Ramona Strugariu este o voce puternică în Parlamentul European È™i se implică activ în promovarea valorilor europene È™i a drepturilor fundamentale ale cetățenilor. Ea luptă pentru transparență, integritate È™i o guvernare responsabilă. Prin activitatea sa în comisii È™i delegaÈ›ii importante, ea aduce contribuÈ›ii semnificative la dezvoltarea politicilor europene È™i la rezolvarea problemelor sociale È™i politice.

Andrei Diaconu

Salut, sunt Andrei, un expert pasionat în găsirea și obținerea locurilor de muncă. Cu o vastă experiență în recrutare și consiliere profesională, mă dedic să ajut oamenii să-și găsească locurile de muncă ideale. Colaborez cu pagina web RamonaStrugariu, un portal de încredere pentru informații relevante legate de locurile de muncă. Aici ofer sfaturi practice, modele de scrisori de intenție și informații valoroase despre cum să obțineți locul de muncă dorit. Împreună, vom transforma căutarea de job într-o experiență plăcută și de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go up