Ramona strugariu cv

Ramona Strugariu CV

Ramona Strugariu este un politician român È™i membru al Parlamentului European. Ea s-a născut pe 5 iunie 1980 în BucureÈ™ti, România. A absolvit Facultatea de Drept a Universității din BucureÈ™ti È™i a obÈ›inut un masterat în Dreptul Afacerilor Europene la Universitatea Catolică din Lovaina, Belgia.

Ramona Strugariu

Cariera politică a Ramonei Strugariu a început în anul 2004, când s-a alăturat Partidului NaÈ›ional Liberal (PNL). A activat în cadrul organizaÈ›iei de tineret a partidului È™i a ocupat diferite funcÈ›ii de conducere. àŽn 2019, a fost aleasă în Parlamentul European ca membru al grupului Renew Europe.

Ca membru al Parlamentului European, Ramona Strugariu a fost implicată în diverse comisii È™i grupuri de lucru. Ea a fost vicepreÈ™edinte al Comisiei pentru Libertăți Civile, JustiÈ›ie È™i Afaceri Interne È™i membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică È™i Siguranță Alimentară.

Unul dintre obiectivele principale ale Ramonei Strugariu în Parlamentul European este promovarea È™i susÈ›inerea drepturilor omului È™i a valorilor democratice. Ea a lucrat în special în domeniul protecÈ›iei drepturilor fundamentale È™i a combaterii corupÈ›iei.

àŽn plus, Ramona Strugariu a fost foarte activă în promovarea egalității de gen È™i a drepturilor femeilor. Ea a susÈ›inut adoptarea de măsuri legislative care să asigure protecÈ›ia È™i promovarea drepturilor femeilor în toate domeniile societății.

De-a lungul carierei sale politice, Ramona Strugariu a fost recunoscută pentru activitatea sa È™i a primit mai multe premii È™i distincÈ›ii. Ea este considerată un lider tânăr È™i promițător în politică È™i este apreciată pentru angajamentul său în promovarea valorilor europene È™i a democraÈ›iei.

àŽn concluzie, Ramona Strugariu este un politician român dedicat È™i pasionat de promovarea drepturilor omului, a valorilor democratice È™i a egalității de gen. Cariera sa politică È™i implicarea în Parlamentul European o fac un exemplu pentru tinerii politicieni È™i o voce puternică în susÈ›inerea intereselor României È™i ale Uniunii Europene.

Andrei Diaconu

Salut, sunt Andrei, un expert pasionat în găsirea și obținerea locurilor de muncă. Cu o vastă experiență în recrutare și consiliere profesională, mă dedic să ajut oamenii să-și găsească locurile de muncă ideale. Colaborez cu pagina web RamonaStrugariu, un portal de încredere pentru informații relevante legate de locurile de muncă. Aici ofer sfaturi practice, modele de scrisori de intenție și informații valoroase despre cum să obțineți locul de muncă dorit. Împreună, vom transforma căutarea de job într-o experiență plăcută și de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go up