Logiscool: Educație prin jocuri pentru copiii muncii - Deschiderea unui nou sediu în București

Logiscool: Educație prin jocuri pentru copiii minții este o școală inovatoare care pune accentul pe învățarea prin intermediul jocurilor și a programării pentru copiii din București. Cu o abordare creativă și interactivă, Logiscool oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile digitale și de gândire logică într-un mediu distractiv și captivant.

În contextul deschiderii noului sediu din București, Logiscool se angajează să ofere copiilor o experiență educațională de calitate, care să îi pregătească pentru provocările viitorului. Acest nou spațiu reprezintă o oportunitate minunată pentru copiii muncii să descopere lumea fascinantă a programării și tehnologiei într-un mod accesibil și plin de entuziasm.

Scoala de programare Logiscool deschide un nou sediu la Bucuresti

Școala de programare Logiscool deschide un nou sediu la București. Această școală de programare pentru copii și adolescenți se extinde acum și în capitala României, oferind oportunități unice de învățare a programării într-un mediu interactiv și captivant.

Logiscool este cunoscută pentru abordarea sa inovatoare în predarea programării, folosind metode interactive și jocuri educative pentru a captiva interesul copiilor pentru tehnologie. Noul sediu din București va continua această tradiție și va oferi programe adaptate diferitelor grupe de vârstă, de la începători la avansați.

Cursurile de programare oferite de Logiscool sunt concepute pentru a dezvolta abilități precum gândirea logică, rezolvarea de probleme și creativitatea, esențiale în lumea digitală de astăzi. Elevii vor învăța să creeze jocuri, aplicații și site-uri web, dobândind competențe care le vor fi utile în viitorul lor profesional.

Prin deschiderea acestui nou sediu la București, Logiscool își propune să aducă educația digitală de calitate mai aproape de tinerii pasionați de tehnologie din România. Cu o echipă de instructori specializați și programe adaptate nevoilor actuale ale pieței, școala de programare oferă oportunități excelente pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile în domeniul IT.

Sediul nou Logiscool București

Logiscool, liderul în educație prin jocuri pentru copiii muncii, a deschis un nou sediu în București. Acest pas important vine în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a abilităților digitale ale copiilor, într-un mod interactiv și captivant. Cu o echipă de profesioniști pasionați, Logiscool continuă să ofere programe educaționale inovatoare, adaptate la cerințele tehnologice actuale. Noua locație reprezintă un spațiu prietenos și modern, unde micuții vor descoperi tainele programării într-un mediu distractiv și stimulant. O evoluție necesară pentru viitorul copiilor noștri!

Andrei Diaconu

Salut, sunt Andrei, un expert pasionat în găsirea și obținerea locurilor de muncă. Cu o vastă experiență în recrutare și consiliere profesională, mă dedic să ajut oamenii să-și găsească locurile de muncă ideale. Colaborez cu pagina web RamonaStrugariu, un portal de încredere pentru informații relevante legate de locurile de muncă. Aici ofer sfaturi practice, modele de scrisori de intenție și informații valoroase despre cum să obțineți locul de muncă dorit. Împreună, vom transforma căutarea de job într-o experiență plăcută și de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go up