Intervenție privind ascensiunea extremei-drepte în Europa

Rapoarte ale serviciilor de informații americane și europene, publicate de presă, ne spun că Rusia a investit în ultimii ani cel puțin 300 de milioane de dolari, în țări de pe 3 continente, pentru a influența politica și politicile noastre publice. Sunt cifre infime, vârful iceberg-ului.

Există agenții Rusiei și există așa-numiții “idioți utili” ai Kremlinului, care fac agenda propagandei ruse gratuit și devastator pentru democrație. Orice demers de legitimare a unui partid sau politician extremist de către oricare dintre familiile politice europene are costuri greu de imaginat. Avem deja facțiuni extremiste și ultraconservatoare în Europa, la guvernare.

Uitați-vă în jur. Vorbim de acei pentru care drepturile sociale nu există. Pentru care superioritatea rasei este o credință. Pentru care diversitatea se plătește cu moarte.

Bătălia următoarei decade este pentru valori, drepturi și libertăți. Fie o câștigăm, fie nu vom mai exista ca democrații. Auriștii, meloniștii, “democrații” suedezi și alții asemenea nu trebuie vreodată să facă agenda politică a Europei și a țărilor noastre. Atunci când se va întâmpla asta, am pierdut. Pacea, libertatea, democrația, echilibrul, adică tot.