Agenda săptămânii 15-21 februarie 2021

Suntem la începutul unei săptămâni verzi în Parlamentul European, dedicată activităților administrative și de organizare a birourilor locale. Programul meu pentru următoarele zile arată în felul următor:

𝗟𝗨𝗡𝗜

🗓 Organizez, prin intermediul biroului europarlamentar din Suceava, un eveniment live despre campania de vaccinare împotriva COVID-19. Mai multe detalii: https://bit.ly/3jTwmLA.

𝗠𝗔𝗥𝗧̦𝗜

🗓 Acord un interviu pentru Radio România Internațional pe tema drepturilor copiilor şi a siguranței lor în mediul online, precum și în contextul dezbaterii plenare cu privire la interzicerea avorturilor în Polonia;

🗓 Particip la o sesiune de negociere în Comisia de control bugetar, cu privire la dosarul de descărcare de gestiune a Curții de Justiție a UE, pentru care sunt Raportor al Parlamentului European;

🗓 Iau parte, la invitația grupului Renew Europe, la o sesiune live de discuții pe Instagram despre protejarea valorilor fundamentale ale UE, în contextul încheierii negocierilor pentru “Programul Justiție”, pentru care am fost raportor de grup. 

𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗜

🗓 Organizez o întâlnire de lucru cu echipa de asistenți locali. 

🗓 Găzduiesc, prin intermediul biroului europarlamentar din Suceava o întalnire cu ezentanții studenților din Suceava.

𝗝𝗢𝗜

🗓 Organizez, prin intermediul biroului europarlamentar din Botoșani, o dezbatere online despre violența domestică, amplificarea fenomenului în timpul pandemiei, cadrul legislativ actual și eventuale soluții pe care le putem adopta pentru protejarea victimelor.