Agenda săptămânii 20-26 iulie 2020

De săptămâna aceasta intrăm, cel puțin teoretic, în vacanță parlamentară. Asta înseamnă că deși nu vom mai participa la ședințele comisiilor de specialitate din Parlamentul European, vom continua activitatea din teritoriu cu evenimente online – găzduite de birourile mele europarlamentare, sesiuni de documentare și runde de negocieri pentru dosarele pe care le vom relua la toamnă. 

Așa că vă las mai joc programul meu orientativ pentru săptămâna aceasta. 

𝗟𝗨𝗡𝗜

📌 Particip la o dezbatere organizată de Europuls – Centrul de Expertiza Europeana, pe tema combaterii dezinformării în Vecinătatea Estică, în timpul pandemiei de COVID-19. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://bit.ly/3jhWI9c

𝗠𝗔𝗥𝗧̦𝗜

📌 Iau parte la un webinar pe tema finanțărilor ilicite, unde discutăm împreună cu mai mulți experți și decidenți americani despre cum putem combate în mod efectiv fenomenul spălării banilor.

𝗝𝗢𝗜

📌 La invitația Fundației Friedrich Naumann, particip la un atelier online pe tema respectării libertăților civile și drepturilor fundamentale pe perioadă de criză. 

📌 Seara organizez, prin intermediul biroului meu europarlamentar din Suceava – Birou Europarlamentar Ramona Strugariu – Suceava – o dezbatere online pe problematica ecologizării și colectării selective a deșeurilor. Voi reveni cu mai multe detalii printr-o postare separată.