Sesiune LIVE – Relația consumator – producător local pe timp de pandemie

Pandemia de coronavirus a scos la iveală poate cea mai acută teamă a omenirii – aceea de a nu rămâne fără resursele de bază în eventualitatea izbucnirii unei crize – o teamă justificată, care de altfel a făcut și obiectul nenumăratelor campanii de dezinformare ce au alimentat, într-un fel sau altul, panica și îngrijorarea în rândul populației. La mai bine de 4 luni de la propagarea zvonurilor, rafturile magazinelor continuă să rămână la fel de pline, în timp ce consumatorii își fac aprovizionarea cu aceeași periodicitate și la același volum ca înainte de pandemie.

🕖 Marți, 14 iulie, începând cu ora 19:00, aflăm cum a fost posibil acest lucru, în ciuda restricțiilor temporare impuse de autorităţi transportatorilor și reducerii capacității normale de operare a agenților economici, într-un LIVE pe care-l găzduiesc prin intermediul Birou Europarlamentar Ramona Strugariu – Bistrița.

🚜🐮 Discutăm totodată despre importanța dezvoltării rețelelor locale de producători, avantajele asocierii acestora, marketingul produsului local și colaborarea cu mariile companii de retail împreună cu:

➡️ Anca Marcu, director executiv al Cooperativei Agricole Lunca Someșului Mic; 
➡️ Alin Prunean, inițiatorul platformei BunDinSalaj.ro;
➡️ George Căţean, fermier și coordonator agricol;
➡️ Florin Burzo, fermier și inginer economie agricolă;
➡️ Radu Marica, fermier și inginer zootehnist. 

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/274124873847979/